Ardennen 2004

 

 

 

 

Dinsdag 9 maart

 

Dinsdagmiddag weggereden, op weg naar……….?  In Eupen zijn we terecht gekomen. We bij het stuwmeer van Gilleppe wezen kijken. Heel mooi, we zouden morgen weer terug gaan om een rondje te maken om het meer. Dinsdagavond heeft het gesneeuwd en ’s morgens moesten er  sneeuwkettingen om gelegd worden om weg te komen.     

    

Woensdag 10 maart

 

Woensdagmorgen dus op weg weer naar de stuwdam. Helaas waren de wandelpaden niet geruimd dus hebben we het maar niet gewandeld. We zijn toen op weg gegaan naar Malmedy.  De stad viel tegen. We zijn verder gereden naar La Roche du Ardennen. Hier zijn we een museum gaan bekijken wat te maken heeft met WOII. Hierna een camping opgezocht en hier hebben we de camper neergezet en zijn we gaan douchen. Morgen op weg naar Bastogne.

 

Donderdag 11 maart              

 

Vanmorgen weggereden op weg naar Bastogne. In Bastogne de camper neergezet op de parkeerplaats waar ook de Leopoldtank staat. We zijn ook naar het museum geweest. Heel interessant. Van hiervandaan zijn we naar Luxemburg gereden om goed koop te tanken (€0.62 per liter). We staan nu voor een nacht op de stellplatz van Camping Fuusekaul in Heiderscheid. Ziet er goed uit. Kosten 7,50 euro per nacht daarvoor kan je wel stroom, je vuilwater lozen en eventueel ook schoonwater tanken. Chemisch toilet legen.

 

 Vrijdag 12 maart.

 

Vertrek naar Monschau en vandaaruit naar Kevelaer waar we waarschijnlijk zullen overnachten. Als Kevelaer niets lijkt gaan we misschien door naar Goch. In Monschau even in die schuur geweest waar ze allerlei glaswerk en handwerk verkopen. Hier hebben we een kaarsenhouder gekocht voor de waxine lichtjes. Hierna zijn we op weg gegaan naar Kevelear. Hier aangekomen zijn we op de stellplaats wezen kijken hoe dit eruit zag. Toen wij eraan kwamen stonden er twee campers. Wij vonden het hier niet zo gezellig en hebben tocht maar besloten om in Goch te gaan staan. Hier was het een stuk drukker dan twee weken geleden. Plaatsje opgezocht, stekker ingeplugd en we hebben stroom. Het regent hier als een gek. Onderweg hebben we nog veel sneeuw gezien. Laika heeft nog even lekker in de sneeuw gespeeld en was zoals gewoonlijk weer hartstikke wit en nat.

 

 

 

 

 


 Data reisverslagen