CCN weekend en HFvM-Muziekdag in Den Haag.

Donderdag 29 september

In de middag weggereden naar Apeldoorn, we zijn een dag eerder weggereden omdat we nog even langs de muziekvereniging DAP gingen. De volgende dag zijn we om 11.00 uur weggereden vanuit Apeldoorn noord op weg naar Beekbergen. Hier kwamen we om circa 12.15 aan. Nadat we welkom werden geheten door een aantal mensen van het CCN bestuur werden we naar onze plek begeleid. Op onze plaats aangekomen de camper neergezet en de stoelen naar buiten. Het was heerlijk weer in de zon. Op een gegeven ogenblik zei Bert, ik ga even kijken wat er allemaal bij gekomen is. Even later kwam Bert terug met de mededeling of ik 40 euro had want hij had een omvormer gekocht. Ik zei de rommelmarkt is toch morgen pas. Dat klopt maar daar heeft iemand zijn spullen al te koop staan. Een aantal mensen zagen dit ook en begonnen ook hun spullen buiten te zetten. Wij ook. Na een klein half/ uur zagen we een aantal mensen van het bestuur bij elkaar stonden en toen kwam Ries Kamhout vragen of we de spullen binnen wilden halen want de verkoop was morgen pas en niet vandaag. Jammer want vandaag is het mooi weer en wie weet wat het morgen voor weer is.  Jammer dat er mensen zijn die hier niet tegen kunnen.  Er kwam ook een hele grote camper het terrein op en die werd ook naar zijn plek toe begeleid. Deze camper stond net op zijn plek en toen moest hij alweer verplaatsen omdat er mensen waren die dan niets meer zagen. Jaloers misschien? Vanavond even naar de camperklets geweest en nu zitten we tv te kijken. Vanochtend om 10.00 uur in de kantine van de camping. Hier werd het één en ander uitééngezet en na een korte koffie break was het om 12.00 uur afgelopen. Terug gekomen bij de camper hebben we eerst wat gegeten want om 13.00 uur ging de rommelmarkt beginnen. Het is op dit moment droog dus we hopen ook dat dit zo blijft. De hele middag is het droog geweest, wel wat minder als gisteren want toen scheen de zon volop. Wij zelf hebben goed verkocht en zo te zien de andere mensen ook. ’s Avonds even naar de kantine geweest. Zondagmorgen om 10.00 uur camperklets op het veld. Ik heb eerst de hond uitgelaten en heb gelijk bij de receptie een dag erbij geboekt. Dit hebben nog 5 andere campers gedaan. We hebben de hele dag lekker buiten gezeten en met diverse mensen gepraat totdat deze mensen ook weg gingen. Om 17.00 uur was een ieder weg en waren we nog met 5 campers. We hebben met de buren nog samen gebbq en tot 23.30 uur buiten gezeten zonder dat we het koud kregen. We gingen naar binnen omdat het toch wel wat later werd. Nu zitten we weer in de camper nog even tv te kijken. We kunnen terug kijken op een geslaagd weekend.

                         

We hebben ons vandaag ingeschreven voor het techno weekend van 11-14 november. Helaas hebben wij dit ook weer af moeten zeggen omdat er een dubbele afspraak stond in dat weekend.

Maandag. Na een goede nachtrust zijn we weer op weg gegaan. We zijn naar Buren geweest. U weet wel de Oranjestad. Nu wij hebben daar niet echt veel van gemerkt. We zijn ook, hier kwamen we eigenlijk voor, naar het Marechaussee museum geweest. Dat er nog zoveel bewaard is gebleven na al die tijd. Was leuk en interessant om te zien. Hier waren we om 15.00 uur klaar wat nu. 

                             

Ik had in tomtom de camperplaats in Geldermalsen aangeklikt. Hier aangekomen hadden we hier al eerder gestaan en toen was het heel erg luidruchtig door jongeren die in de avond hier bij elkaar kwamen. Dus in eerste instantie zijn we doorgegeven want er was nog een plaats voor 20 campers in de buurt. Den Tol hier zouden 20 camperplaatsen zijn. Hierna toe gereden bleek dat het bij een restaurant was en bij een restaurant staan betekent bij altijd dat je er moet eten. Hier hadden wij geen zin in dus maar weer terug naar Geldermalsen. In de tussentijd was er al een camper gaan staan dus wij staan nu op de camperplaats in Geldermalsen. Geen voorzieningen. Lekker geslapen alleen je hoort wel de drukke weg maar wij hebben hier geen last van gehad. Vanmorgen weggereden uit Geldermalsen naar De Wit in Schijndel. Hier hebben we een broodje gegeten en twee paar gymschoenen die normaal veel duurder zijn gekocht. Voor de camper niets gekocht. In de ochtend ook Odette gebeld of zij thuis zijn vanmiddag en avond want dan willen we graag even langskomen. Dit was goed. Gezellig avond gehad. Morgen gaan we nog even koffie drinken en dan gaan we richting Hoenderloo. Na een korte drukke ochtend zijn we na de koffie en 2 worstenbroodjes vertrokken naar Hoenderloo. We zijn eerst nog even de stad Apeldoorn in geweest. Hierna zijn we naar Hoenderloo gereden waar op het moment wanneer wij aankwamen niemand aanwezig was. Na een klein uurtje kwam de familie van Hunen thuis. Hierna hebben we gegeten en is Bert en Herman naar de vergadering geweest. De volgende ochtend reden we richting Den Haag, besloten om te overnachten in Delft bij het Delftse Hout, we hadden nog camping cheques dus konden we daar gaan staan. Onderweg werden we gebeld door Bert zijn moeder en die klonk nogal overstuur dus niet naar Delft maar naar Scheveningen. Daar aangekomen was er een neef overleden en dat wilde ze kwijt en ze had ons al diverse malen geprobeerd te bellen maar wij namen niet op. Wij hebben niets gehoord en de telefoon stond aan. Geen verbinding. Vrijdag is Bert met zijn moeder naar de begrafenis geweest en ben ik met mijn moeder de Rijswijkse Herenstraat in geweest. ‘Avonds niets gedaan tv gekeken. Zaterdag moesten we naar een Muziekfestival. Hier zou Bert voor zijn 25 jaar lidmaatschap een speld en oorkonde krijgen van de Haagse Federatie van Muziekgezelschappen. Om 24.00 uur ging de laatste tram naar Rijswijk terug dus die hebben we ook gepakt. Zondag zijn we weer op weg gegaan naar huis. Ditmaal met een passagier meer. De hond van mijn moeder ging mee omdat ze dat de volgende week geen hond hoefde mee te nemen als ze naar ons toe kwam. Om 10.00 uur weggereden en na diverse stops nog in Duitsland Haren en bij ons in het dorp waren we om 16.00 uur thuis.

                    

               

 

Data reisverslagen