Overwintering Spanje 2015-2016

                                                             februari 2016

 

 

 

 

 

 

maandag 1 februari

De nieuwe maand lekker de zon, lekker warm.

 

dinsdag 2 februari

 

Vandaag is het weer beter als voorspeld dus stoelen naar buiten en wachten op 14.30 uur want dan worden we verwacht bij de buren voor de wekelijkse borrel. Het was een leuke middag.

 

woensdag 3 februari,

Vanmorgen eerst even wat boodschapjes gedaan op de fiets want morgen gaan we weer met de auto voor de zware spullen. Hierna weer in de zon gezeten. Om 16.00 uur kwamen Joop en Annemarie voorbij, die gingen boulen. Bert zei ik ga mee, en tegen mij jij toch ook. Dus wij met Joop en Annemarie het was een leuke partij. Bert heeft gespeeld met Annemarie en ik met Joop. Het is 1-1 geworden. Om 17.30 uur waren we klaar en zijn we weer terug gegaan naar de camper.

 

donderdag 4 februari

 

Binnen gezeten want het was bewolkt en fris.

 

vrijdag 5 februari

 

Vanmorgen Laika gewassen en toen ging Wil en Julia hun centrifuge en wasautomaat verkopen. De centrifuge hebben wij gekocht want die is beter dan de onze. De onze aan de kant van de weg en te koop gezet. De wasmachine hebben Els en Geert gekocht. Dus voor Julia en Wil was alles snel weg. Hierna zijn wij op de fiets gestapt om wat boodschappen te doen. Dit liep iets uit omdat een oud collega van Bert in Albir op de camperplaats stond dus daar zijn we nog even langs geweest, hierdoor waren we om 17.00 uur pas weer terug op de camping en op de camping aangekomen stond Els al met 15,00 euro klaar. Onze centrifuge was verkocht.

 

zaterdag 6 februari

 

Vanmorgen de koelkast in de camper schoongemaakt, als het goed is komt er nu niets meer in de vriezer totdat we richting huis gaan. Het was vandaag bewolkt en fris.

 

zondag 7 februari

 

Vandaag gaat Bert Paella maken hopen dat het een beetje weer is. Jan en Ria komen ook. De Paella is niet doorgegaan omdat het de hele morgen hard gewaaid, Bert heeft dus besloten dat we dan maar de kippenpoten bakken en daarbij nasi. Achteraf had het allemaal wel gekund maar dat weet je ook niet van te voren. In de middag kwamen Jannie en Herman ook nog even voorbij om dag te zeggen. Zij zitten voor 3 maanden in een appartement in Calpe en hadden een auto gehuurd.
Dagje Benidorm. Gezellig.

 

maandag 8 februari

 

Vanmorgen scheen de zon. Het is warm. Lekker. Wasdag vandaag dus alles is aan het eind van de dag was alles droog.

 

dinsdag 9 februari

Het begon bewolkt maar naar mate de dag vorderde kwam de zon ook tevoorschijn. Om 14.00 uur borreltijd bij Annemarie en Joop. We hebben buiten gezeten.

 

woensdag 10 februari

idem dinsdag behalve de borrel.

 

donderdag 11 februari

Boodschappendag. Om 14.00 uur zou Diana de Kapper komen dus we gingen op tijd boodschappen doen om uiteraard op tijd weer op de camping te zijn. Om 12.30 uur waren wij terug op de camping en toen was Diana er al. Ze had eerst Annemarie gedaan en zou zo mijn kant op komen.

 

vrijdag 12 februari

 

Vanmorgen opgestaan en naar buiten gekeken, bewolkt maar de temperatuur is goed. Ontbeten in de camper en de koffie buiten achter het windscherm. Was goed uit te houden. Vandaag maar even wat gewassen en dat was aan het einde van de dag droog. Een beetje wind, droge lucht.

 

zaterdag 13-18 februari

Wat we de afgelopen week gedaan hebben dat is een vraag, vergeten. Vanmiddag kwamen Gerrit en Hennie langs. Zij zitten voor een maand in een appartement in Calpe.

 

vrijdag 19 februari

Vandaag is het bewolkt en er vallen een paar regendruppels ben benieuwd wat het de rest van de dag wordt.

 

zaterdag 20 februari

Een dag om binnen te zitten.

 

zondag 21 februari

 

Naar de markt in Albir. Diverse spullen gekocht. Hierna doorgefietst naar de Engelse markt waar we een Erdinger bord gekocht hebben. Hierna naar de camping gereden en lekker stoofvlees gemaakt. Gegeten en nu aan het tv kijken.

 

maandag 22 februari

 

Wasdag weer.

 

dinsdag 23 februari

 

We wilden vandaag naar de markt in Altea maar toen we de fietsen wilde nemen bleek dat de accu’s opgeladen hadden moeten worden dus dat werd geen Altea van deze week. Dan maar niet naar de markt.

 

woensdag 24 februari

 

Vandaag was het zo mooi weer dat we daar maar van genoten hebben. Dus weinig gedaan.

 

donderdag 25 februari

 

Vandaag was het weer boodschappen dag. Bert is bij de camper gebleven om op de honden te passen. Laika kan wel alleen blijven maar Sheila niet, en daar de verstandhouding met de buren tot het nulpunt gedaald is passen deze niet meer op. Dus Bert was de oppasser van vandaag. De rest van de dag heerlijk in de zon gezeten of gelegen het is nu 15.00 uur en het is 25 graden. We klagen niet maar het is wel warm.

 

vrijdag 26 februari

 

Naar de markt in Altea geweest. Nog wat T shirtjes gekocht en hoesjes voor de telefoon (5,00 euro per stuk) en daarna weer terug naar de camping.

 

zaterdag 27 februari

 

Vandaag komt de voorspelling uit die ze voor het weer gezegd hadden. Bewolkt, geen zon en frisjes het is dan ook maar 12 graden met regen. Een dagje binnen zitten. Echt een winterse dag hier.

 


november 2015

december 2015

januari 2016

februari 2016

maart 2016