Weekje Holland

 

 

Nadat we thuis gekomen zijn van de inspectie in Tsjechiën hebben we eerst alles gecontroleerd of we de rapporten goed hadden ingevuld. Daarna hebben we een afspraak gemaakt met de ACSI in Andelst. Hier konden we eigenlijk vrij snel terecht dus alles in de camper gelaten en op 5 juni weer op weg naar Andelst waar we 6 juni om 14.00 uur een afspraak hadden.  Wij dachten een uurtje of twee en dan is het wel klaar, maar dat bleek toch anders om 17.00 uur gingen we daar weer weg. We hadden afgesproken dat we om 16.00 uur bij Maurice en Odette te zijn maar dat werd toch wel ietsje later. In Udenhout overnacht en de volgende dag zijn we naar De Wit in schijndel gereden vandaar uit naar Jan en Ria in Baalen deze plaats ligt bij Mol in België. Het was mooi weer dus lekker buiten gezetten met de bakplaat aan.

 

De volgende dag ontbeten en onze reis voort gezet via Turnhout naar Baarle Nassau even lopend een rondje dorp gemaakt en naar onze oude camping gaan kijken, ons zomerhuisje stond er nog steeds alleen gerenoveerd. Daarna door gereden naar de Biesbosch en op camperplaats WSV Geertruidenberg overnacht, een mooie plaats met prima voorzieningen en een vriendelijk ontvangst van de vrouwelijke havenmeester.


We zijn ook in Rijswijk geweest bij Anja haar moeder die dit niet had verwacht, het was weer even leuk. Voor dat we bij Anja haar moeder waren zijn we eerst nog bij een muziekfestival geweest georganiseerd door de Haagse Federatie van Muziekgezelschappen was een leuke dag veel oude bekende gezien en gesproken.

 

 

 

Op naar Hoenderloo waar we bij Jolanda en Herman blijven overnachten en gelijk naar  camping Schinkel gaan kijken waar Ammeraal en co hun vakantie gaan vieren voor het eerst in een vouwwagen leuke camping. Maurice is 5 augustus jarig dus daar rijden met de camper naar toe.

 

Vandaar uit naar Winterswijk om naar een beschadiging op de alkoof te laten na kijken het valt onder garantie en gelijk voor 10 augustus een afspraak gemaakt. Hierna nog even naar Obelink waar we een klein bakplaatje hebben gekocht voor in de camper.

 

Na anderhalve week weer richting huis.