Weekje Nederland 2017

 

Op vrijdag de 13de oktober zijn we weggereden uit Lathen. De camper was weer gemaakt dus we konden weg. We gaan weer staan op ons vertrouwde plek bij vrienden in Hoenderloo. Om 19.00 uur moest Bert weg om naar het evaluatiegesprek/vergadering van de AMF/AKF (Apeldoornse Muziek Federatie/ Apeldoornse Koren Federatie). De volgende dag zijn we met de camper naar de volgende AMF ledenvergadering gereden in Apeldoorn. Na de vergadering weer terug naar Hoenderloo. In de avond nog wat gedronken bij Herman en Jolanda. De volgende morgen zijn we om 11.00 uur weggereden uit Hoenderloo, we zouden naar Camping Geergors in Hellevoetsluis gaan. We hebben nog 8 camping cheques en die moeten voor het eind van het jaar op en deze camping neemt ze deze periode nog aan. Het is een mooie schone camping met goed sanitair, warm/heet water om mee af te wassen. Morgen gaan we fietsen naar Hellevoetsluis en daar kijken. We zijn het mandje van Laika vergeten dus die kan niet mee.

 

Maandag 16 oktober

 

Vanmorgen was het bewolkt en nog niet zo lekker, nadat we koffie gedronken hadden werd het iets beter. Fietsen gepakt en naar Hellevoetsluis gereden. Hier rondgereden en diverse gebouwen gezien. Helaas konden we niet naar binnen want het was maandag en dan is alles dicht. Wat hebben we allemaal gezien. Het Rotterdams Bolwerk, Bomvrij Hospitaal, De Brielse Poort, Droogdok, Concinxck Bolwerk en de Molen de Hoop. Veel gezien en langs gereden komen misschien nog wel een keer terug. Vanmiddag was het lekker zonnig weer. Om drie uur waren we ongeveer weer terug en hebben we nog even buiten gezeten maar het betrok weer dus alles opgeruimd want morgen gaan we hier weer weg.

 

Dinsdag 17 oktober

 

Vanmorgen koffie drinken bij een achternicht van Bert, Yvon die woont in Monster en in de middag zijn we naar mijn moeder geweest. Voordat we naar Rijswijk reden zijn we even gestopt bij het strand van Monster om even wat te eten en Laika uit te laten. Hierna doorgereden naar Rijswijk.

 

Woensdag 18 oktober

 

Vanmorgen koffie gedronken bij mijn moeder en we zijn weer op weg gegaan op naar Noord Scharwoude. Onderweg nog even een bezoekje gebracht aan Egmond aan Zee, leuk plaatsje. We zijn binnendoor gereden dus we kwamen laat in de middag aan. De Molengroet heet deze camping en is een mooie camping met mooi schoon sanitair, goed warm water, zowel bij de afwas als bij de douches.

 

Donderdag 19 oktober

 

Vanmorgen ontbeten koffie gedronken en de fietsen uit de camper gehaald. We zouden naar de Broekerveiling gaan maar toen we daar aankwamen zag het er nu niet uitnodigend uit dus besloten om naar Alkmaar te rijden. Hier aangekomen zijn we eerst even bij de Hema  wat gaan eten hierna hebben we Alkmaar doorgelopen en als laatste zijn we naar kaasmuseum gegaan. Eerst kregen we een film van 8 minuten over hoe het vroeger ging en hoe het nu ging. Interessant. Hierna zijn we weer naar de camping gereden. Bert zei onderweg volgens mij gaat er hier iets niet goed met de accu ik heb nog maar 5% accu. Dat is erg weinig. Bert heeft het tot net voor de camping kunnen doen met de accu maar dan was de accu wel leeg. Nu liggen ze beiden weer aan de lader. Wel besloten dat we hier morgen weer weg gaan.

 

Vrijdag 20 oktober

 

Wat gaan we vandaag doen, we gaan weer op weg, over de afsluitdijk richting Friesland of rijden we door naar huis. De vooruitzichten zijn niet best, het wordt kouder en het gaat weer regenen. Om nu alleen maar binnen in de camper te zitten, zien we niet echt zitten en omdat we nog 4 campingtravelcheques hebben, die voor het eind van het jaar op moeten, zeggen we toch we gaan naar huis. Volgende week moeten we nog naar Apeldoorn en dan rijden we misschien door naar Marveld dan moet het weer natuurlijk wel meewerken.

 

Het was een leuke week en hebben weer veel gezien en gedaan.