Zwetzone Wateringen

 

18 augustus

 

We zijn we vertrokken uit Lathen om als eerste te stoppen in IJzerloo, op bezoek bij Gertie en Cor. Hier de nacht bij hun voor de deur door gebracht.

 

19 augustus

 

Vertrokken naar Wateringen onderweg nog even gestopt in Duiven.  We zijn even naar de Makro geweest en hier stond een onderdeel van de Airfryer, we dachten dat het 20 euro zou zijn maar bij de kassa was het ineens  55 euro, maar ja daar heb je geen nieuwe airfryer voor. Hierna weer doorgereden naar Wateringen. Hier kwamen we om even over twee aan. De camper neergezet even wat gedronken en toen de auto in en naar Rijswijk. Kijken hoe het bij mijn moeder is. Daar aangekomen was ze weer blij ons te zien.  Even  gebleven en toen weer terug naar de camping. https://www.minicampingzwetzone.nl/

 

20 augustus

 

Vanmorgen eerst boodschappen gedaan en toen weer terug naar de camping. Om 15.00 uur hadden we een afspraak met Hans mijn broer en de case manager. De case manager houdt in de gaten hoe het gaat met mijn moeder. Na ongeveer 2 uur was het gesprek ten einde en zijn we nog even gebleven en nagepraat met mijn moeder.

 

21 augustus

 

Vanmorgen uitgeslapen, ontbeten, koffie gedronken en toen zijn we op de fiets gestapt, een route uitgezet via de knooppunten. Hier en daar wat afgeweken maar we zijn in Kijkduin, door de duinen door naar Duindorp en weet terug naar Wateringen. 35 km gefietst dus we hebben onze sportieve dag weer gehad.

 

23 augustus

 

Afgesproken om bij Yvonne langs te gegaan, even gezellig bijgepraat en daarna weer weggegaan. Verder nog wat rondgereden via hoek van Holland, Maassluis, hier wat gegeten en toen was het al weer tijd om richting de camping te gaan.

 

24 augustus

 

Vandaag naar Winkelcentrum Leidschenhage gegaan. Dit is een nieuw winkelcentrum wat gebouwd wordt.

 

25 augustus

 

Vanmorgen eerst even lang de tandtechnicus om Bert zijn gebit te laten schoonmaken hierna doorgereden naar mijn moeder. Even met de huishoudelijke hulp gepraat, gekeken wat voor boodschappen ze nodig heeft.

 

26 augustus

 

Eerst boodschappen doen en dan richting mijn moeder, hier gaan we kijken of we wat dozen weg kunnen gooien en nog andere spullen.

 

27 augustus

 

Als eerste onze kleindochter gefeliciteerd met haar 14 verjaardag. Daarna ontbeten en met de gehoorapparaten van mijn moeder naar Schoonenberg in Rijswijk. Helaas stonden we daar voor een dichte deur, zij zijn tijdelijk gesloten. Op het raam stonden diverse vestigingen in de buurt. Wij zijn naar de Leyweg gereden. Hier werden we zeer vriendelijk geholpen en alles is weer in orde gemaakt. Hierna teruggereden naar Rijswijk en de gehoorapparaten weer ingedaan bij mijn moeder. We hadden ook gelezen dat de jam op was dus ook 2 potten jam gekocht, is dat ook weer op voorraad.  We hadden voor vanmiddag een tijdslot gekocht bij Madurodam dus, we hadden tijd over, zijn we eerst naar de Scheveningse haven gegaan om bij Simonis een visje te kopen en langs de boulevard op te eten. Zo gezegd zo gedaan. Het was tijd om naar Madurodam te gaan. Wat is dit veranderd. Het was weer een gezellige tijd en tegen 15.00 uur zijn we weer eruit gegaan. Wat mij opviel bij Madurodam, er staan hartjes/pijlen in de richting dat je moet lopen en toch zijn er altijd mensen die tegen de richting inlopen, snappen zij het nu niet of willen ze het niet snappen. Op de terugweg nog een lekker ijsje genomen in Wateringen en weer terug naar de camping. Om 17.00 uur waren we weer terug op de camping. Gezellige dag.

 

28 augustus

 

Niet zo veel gedaan, we hebben de luifel ingehaald, zijkanten eraf gehaald en alles klaargemaakt om zaterdag weg te rijden naar Udenhout.

 

29 augustus

 

We mochten niet voor 13.00 uur komen want dan was er andere visite en daar je in corona tijd op dit moment met niet meer dan 6 personen mag zijn werd het te veel. Wij kwamen aan om 14.45 dus ruimschoots na 13.00 uur Helaas was de visite nog niet weg dus we waren met teveel mensen. Andere opa en oma’s kwamen ook dus de andere visite moest toch echt weg gaan. Het was een gezellige middag en avond.

 

30 augustus

 

Vanmorgen ontbeten en besloten om toch maar naar de camping te rijden in Wateringen en niet via de Zuid Hollandse eilanden terug te rijden. Het weer ziet er niet echt best uit. Kunnen we beter in Wateringen op de camping zitten en dan kan Bert formule 1 kijken.

 

31 augustus/1 september

 

Vandaag 1 september zijn we 27 jaar getrouwd, dus we hebben nadat we boodschappen gedaan hebben zijn we een bakje koffie met een gebakje gegeten. Hebben we wel verdiend.

 

2 september

 

Vandaag heeft Bert het terrasje schoongemaakt bij mijn moeder, ziet dat er ook weer goed uit, Veevoederzout erover heen gestrooid en dan wordt het een onkruidvrij terras.

 

3 september

 

Vandaag uitgeslapen want de regen tikte op ons camper dak. Het wordt vandaag een binnen zit dag. Niets mis mee.

 

4 september

 

De laatste boodschappen kopen en wegbrengen en dan in het weekend weer naar huis. Na een week iedere nacht wakker te zijn geweest omdat Bert op muggenjacht ging is dat toch ook wel weer lekker.

 

Videolink

https://youtu.be/6JHjqrPpYFA